Gegarandeerd de keuken die bij u past

Werkbladen

Aan uw aanrecht verricht u het merendeel van uw keukenwerkzaamheden. Keukenbladen zijn samen met de spoelbak dan ook de meest elementaire delen van de werkruimte in uw keuken. Van kunststof tot graniet en van RVS tot massief hout. Het design en de sfeer in uw keuken kunt u met het juiste keukenwerkblad helemaal naar uw smaak aanpassen.

Silestone, Dekton, Topcore, Decortop, Bokmerk, Alusplash

Kunststof

Kunststof werkbladen zijn de meest voorkomende bladen in Nederland. Kunststof is bovendien de goedkoopste optie van alle materialen die wij u voor de werkbladen van uw keuken aanbieden. Met een enorm breed aanbod van verschillende kleuren en decor lagen met bijvoorbeeld een steen of hout design. U kunt zo altijd wel een werkblad kiezen dat bij uw keuken past!

Natuursteen

Graniet is een 100% natuurproduct, dat gezaagd wordt uit bergen in diverse werelddelen. Dit zorgt ervoor dat elk keukenblad van graniet uniek is. Graniet (natuursteen) wordt gepolijst en krijgt hierdoor een natuurlijke structuur en glans. Granieten bladen zorgen voor een luxe sfeer in uw keuken. Dankzij de hardheid is een werkblad van graniet uitermate kras vast en slag vast.

Composiet bladen

Composieten keukenbladen worden gemaakt van zuiver kwartsiet, korreltjes graniet, kunsthars en kleurstoffen welke onder zeer hoge druk tot een sterk en taai plaatmateriaal zijn geperst. Deze platen worden daarna op dikte gekalibreerd en gepolijst tot een hoogglans of gezoete afwerking. Dankzij de homogene dichte structuur is een werkblad van composiet erg hygiënisch.

Houten werkbladen

De massief houten aanrechtbladen worden onder hoge druk met natuurolie behandeld en geïmpregneerd. Hout kan uitstekend gecombineerd worden met ieder ander materiaal en past dus perfect in uw keuken. Hout vraag wel meer onderhoud in vergelijking met andere materialen.

Roestvrij staal

Met een roestvrij stalen werkblad (RVS) geeft krijgt uw keuken een zeer strakke en moderne uitstraling. Een RVS aanrechtblad is uitermate hygienisch, watervast en kan zowel tegen hoge als lage temperaturen. RVS werkbladen zijn hierdoor ideaal voor zowel de hobbykok als de professionele keuken. Spoelbakken kunnen naadloos in het werkblad worden gelast.

Betonnen werkbladen

Een keukenblad van beton is ambachtelijk geproduceerd en geeft uw keuken een puur natuurlijke uitstraling. Deze keukenbladen worden gemaakt van een mengsel van kiezels, zand, cement en water. Een betonnen keukenblad zorgt voor een stoer en robuust uiterlijk in uw keuken. De uitstraling van beton wordt steeds meer gewaardeerd en groeit in populariteit.

Keramiek blad

Een keukenblad van keramiek geeft uw keuken een zeer luxe moderne uitstraling. Keramische keukenbladen zijn hard en krasbestendig. Door de hoge dichtheid zijn deze werkbladen bovendien erg hygiënisch en water- en kleurvast. Keramiek is hitte bestendig tot 450°C waardoor hete ovenschalen zonder probleem op het aanrechtblad gezet kunnen worden.

Gehard glas

Glas is een nieuw materiaal als het om keukenbladen gaat. Glazen keuken-bladen worden gemaakt van industrieel gehard glas waardoor het stoot- en krasvast is. U kunt bij glazen bladen kiezen uit een geëtst (mat) of glad en glanzend oppervlakte. Een keukenblad van gehard glas is heel eenvoudig in het onderhoud en zeer hygienisch.

Dekton werkblad

Indien je een werkblad in de keuken wil met een natuurlijke uitstraling maar zonder de nadelen van natuursteen, kan een Dekton werblad wel eens heel interessant zijn. Het is sterker dan composiet en biedt een betere slijtvastheid dan graniet. Dekton is in prachtige kleurstellingen met reliëf te verkrijgen en is met het blote oog niet te onderscheiden van natuursteen.

Gratis offerte

Benieuwd wat Keukenstudio Voorschoten voor u kan betekenen? Wij nemen graag contact met u op.

      Helemaal gratis voor u

      ‘een speciaal boek’

      Wilt u zeker zijn dat u niets over het hoofd ziet bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? We hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in ‘een speciaal boek voor u’.